tiistai 29. marraskuuta 2016

HAUDEHOITO

Haudehoito

Aloita suojaamalla asiakas kapalla ja selvittämällä hänen hiukset. Tee analyysi ja valitse tarvittavat tuotteet.
 Vie asiakas pesupaikalle ja pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla ilman hoitoainetta. Ohjaa asiakas takaisin paikalleensa ja selvitä hiukset. Laita muovitetu suoja harteille. Tee hiuksiin ristipääjakaus.
 Käy tekemässä hoitomassa värikulhoon. Lyhyille hiuksille 1 kauhallinen ainetta ja pitkille hiuksille 2, laita  saman verran lämmintä vettä kuin ainetta ja sekoita hyvin. Laita toiseen kuppiin kuumaa vettä. Jos asiakkaalla on pitkät hiukset sivele aine ensin latvoihin, jonka jälkeen ristipääjakausen mukaan värinlevitystekniikalla. Ota hiuksista 1cm levyisiä osia ja levitä aine niihin. Hiero asiakkaan päätä 10 minuuttia ennen höyrykoneeseen laittoa. 
Laita lämpösäteilijähöyrykone lämpenemään n.45 astetta. Laita pitkät hiukset kiinni klipsillä  (muovia, jotta ei polta hiuksia). Lämpösäteilijässä voit käyttää hiusten suojana muovihuppua, joka tehostaa hoitoaineen imeytymistä sekä estää kuivumista. Anna olla häyrykoneessa 10-15 min, jonka jälkeen jäähdytä massa. Ohjaa asiakas pesupaikalle. Lisää hiuksiin vettä ja vaahdota aine, jonka jälkeen huuhtele hiukset hyvin (älä käytä hoitoainetta). Vie asiakas paikalleen, kuivaa hiukset ja tee haluttu viimeistely. 

Haudehoidon edut: Haudehoitoa voidaan kutsua teho-, öljy,-hiusnaamiohoidoksi. 
Haudehoito sopii kaikille asiakkaille joko hiusten ja hiuspohjan kuntouttamiseen tai rentouttamiseen. 
Hoitoaineilla voidaan hoitaa sekä kuntouttaa esim. kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Lisäksi haudehoito kuntouttaa rakennevaurioitunutta hiusta tai jos hius tarvitsee esim. ryhtiä tai kosteutta.  
Haudehoitoaine voi olla eri valmistajista riippumatta tuubissa, purkissa jn. Joillakin valmistajilla haudehoitoaineen joukkoom voidaan lisätä ns. tehoampulli. 
Haudehoitoon tarvittavat tarvikkeet: Shampoo (syväpuhditava), Ei hoitoainetta!  kappa, muovitettu suojaliina hartioille, pyyhe, väri/hoitokulho, sivellin sekä hoitotuote. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti